Inrichtingsplan Boulevard Oosterweed

Met de opening van de Bertus Aafjesboulevard heeft het hart van de nieuwe wijk Oosterweed vorm gekregen. Het water van de Molensloot wordt aan één zijde geflankeerd door een groene wal met wandelpad vlak langs het water. Uitkragende vlonders bieden ruimte voor vissers en verpozen. De andere oever heeft een flinke rietkraag en een hoger gelegen pad. Het stratenpatroon van de aangrenzende woonbuurten sluit nauwkeurig aan op de boulevard.

Ondanks het hoogteverschil en de trappen is het laaggelegen pad goed bereikbaar voor mindervaliden. Een hellingbaan biedt uitkomst en verschaft direct toegang tot het appartementencomplex.

Het is nu wachten op de kikkers, want om met Bertus Aafjes te spreken: "Als duizend kikkers kwaken klinkt het als het kwaken van één kikker".

Zie ook inrichtingsplan Oosterweed en bestemmingsplan Oosterweed.

Inrichtingsplan Inclusieve samenleving
Inrichtingsplan Boulevard Oosterweed
Inrichtingsplan Boulevard Oosterweed
Inrichtingsplan Boulevard Oosterweed
Inrichtingsplan Boulevard Oosterweed
Inrichtingsplan Boulevard Oosterweed

Vollmer & Partners // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl                  

Vollmer & Partners: Tel. 033 2851685 VACATURE