Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Vrijblijvend advies
Vrijblijvend advies
Vrijblijvend advies

Voor wie? Het spreekuur is bedoeld voor zorginstellingen met toekomstplannen voor hun terreininrichting. Wij geven geheel vrijblijvend kort advies of antwoord op gerichte vragen zoals: Welke stappen zijn gemoeid met een bestemmingsplanwijziging? Wat bedoelt de gemeente met het borgen van cultuurhistorische waarden? Wat kan ik met mijn monumentale panden? Hoe bespaar ik op onderhoudskosten zonder aan kwaliteit in te leveren?

 

Wat doen wij? Vanuit onze expertise op het gebied van stedenbouwkunde, landschapsarchitectuur, groenadvies en ruimtelijke ordening denken wij graag met u mee.  Wij gebruiken onze praktijkervaring om mogelijkheden te verkennen en valkuilen te omzeilen. Wij voelen ons nauw betrokken bij de zorg en zijn bij een groot aantal zorgterreinen intensief betrokken. 

 

Wanneer? Iedere eerste maandag van de maand (als de sirene gaat) tussen 14.00uur en 15.30uur.  

 

Wat kost het? Een consult op het spreekuur kost niets en is geheel vrijblijvend. Afhankelijk van de vraag kunnen eventueel nadere afspraken worden gemaakt voor ontwerp, advies etc. Voor concrete werkzaamheden maken wij aparte afspraken. De kosten zijn afhankelijk van hoe complex de vraag is en hoe omvangrijk het uitzoekwerk. Deze kosten maken wij in een offerte op maat graag voor u inzichtelijk.

 

 Hoe? Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens het spreekuur. U kunt dan ook een afspraak maken om bij ons op kantoor langs te komen.

Vrijblijvend advies

Vollmer+partners. // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl   

Vollmer+partners: Tel. 033 2851685