Dat kan anders

Dat kan anders
Dat kan anders
Dat kan anders
Dat kan anders

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Een karakterloze omgeving maakt een slechte entree. Soms kan een minimale ingreep een wereld van verschil maken. En daar zijn wij goed in.

De VP-aanpak:

1. Verkennen, spotten van potentie. Wij hebben een getraind oog voor het herkennen van aanwezige kwaliteiten. 

2. Voorstel transformatie en ramen van kosten. Afhankelijk van de mate en wijze van ingrijpen maken we passende plannen.

3. Overleggen en afronden plan. 

4. Uitvoeren. Wij onderhouden goede contacten met uitvoerders waar we projecten mee hebben gerealiseerd. Zie bijvoorbeeld onze aanpak voor de metamorfose van bedrijfsterrein De Schinkel in Amsterdam.

Laat een beperkt bestedingsbudget u niet weerhouden: wij voeren duurzame transformaties uit en hebben ook voor bescheiden budgetten een doeltreffende aanpak. Als u geheel ontzorgd wilt worden biedt 'Design en Built' een goede mogelijkheid. Wij maken dan een plan en zien er op toe dat het helemaal volgens plan wordt uitgevoerd. Wilt u wel een plan, maar de uitvoering verder zelf regelen dan is 'Quick Scan & Advise' een prima optie. Heeft u speciefieke wensen, dan maken wij een voorstel 'à la Carte', inrichtingselementen worden dan speciaal voor u bedacht en gemaakt. Zie bijvoorbeeld onze inrichting voor het binnenterrein van het hoofdkantoor van de RET in Rotterdam. 

 

 

 

Werklocaties
Dat kan anders

Vollmer+partners. // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl    Vakantiesluiting 5 t/m 9 aug 2024

Vollmer+partners: Tel. 033 2851685 Vakantiesluiting 5 t/m 9 aug 2024