Vacature Stedenbouw

 

Het team van Vollmer+partners zoekt versterking met een enthousiaste stedenbouwkundige of stedenbouwkundig medewerker. Vind je het leuk om bij te dragen aan analyse, ontwerp, uitwerking, visualisatie en onderbouwing, dan is deze vacature wellicht iets voor jou. We zoeken kandidaten met een hoog opleidingsniveau die zowel schrijf- als tekenvaardig zijn.

Vollmer+partners is een bureau voor stedenbouwkunde en landschapsarchitectuur, dat werkt vanuit een centrale plek in Amersfoort. Onze aanpak is creatief, analytisch en betrokken. We opereren landelijk en hebben meerdere disciplines in huis. Kruisbestuiving binnen en buiten het bureau vinden wij inspirerend. Stedenbouwkundige opgaven doen wij met gevoel voor landschap, landschappelijke opgaven met oog voor stedenbouw.

Wij hechten aan een prettige werkomgeving en bieden je de kans om jezelf te ontwikkelen en nauw betrokken te zijn bij de realisatie van mooie en diverse projecten. Wij hanteren de CAO voor architectenbureaus en parttime behoort tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 19 juni 2023 een brief met CV en beknopt portfolio naar Tom Bullens via t.bullens@vp.nl. Voor vragen kun je met Tom contact opnemen via 06-13377421.

 

Vollmer & Partners // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl               Vacature Vakantieperiode 31 juli t/m 6 aug

Vollmer & Partners: Tel. 033 2851685 Vacature Vakantieperiode 31 juli t/m 6 aug