Vacature planologisch medewerker

Vollmer & Partners is een bureau voor stedenbouwkunde en landschapsarchitectuur dat werkt vanuit een centrale plek in Amersfoort. Onze aanpak is creatief, analytisch en betrokken. We opereren landelijk en hebben meerdere disciplines in huis. De kruisbestuiving vinden wij inspirerend. Stedenbouwkundige opgaven doen wij met gevoel voor landschap, landschappelijke opgaven met oog voor stedenbouw. Onze voorstellen zijn goed doordacht en gefundeerd. Daarbij hebben we een geoefend oog voor planologische aspecten en zetten we ons energiek in voor maatschappelijk draagvlak.

Wij zoeken een planologisch medewerker met gevoel voor stedenbouw en planontwikkeling. Als je opleidingsniveau HBO of universitair is en je het Nederlands vloeiend beheerst, kom dan ons team versterken. Enige ervaring is een pré, net als vaardigheid met programma’s als Dezta.

Wij bieden een prettige werkomgeving, de kans om jezelf te ontwikkelen en nauw betrokken te zijn bij de realisatie van mooie projecten. Wij hanteren goede voorwaarden en gaan uit van een parttime betrekking.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan vóór 8 januari 2021 een brief met CV en beknopt portfolio naar Tom Bullens via t.bullens@vp.nl. Voor vragen kun je met Tom contact opnemen via 06-13377421.

 

Wij hebben momenteel ook een vacature voor een stedenbouwkundig medewerker.

Vollmer & Partners // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl              

Vollmer & Partners: Tel. 033 2851685 VACATURES