Vacature planologisch medewerker


Vollmer & Partners is een bureau voor stedenbouwkunde en landschapsarchitectuur, dat werkt vanuit een centrale plek in Amersfoort. Onze aanpak is creatief, analytisch en betrokken. We opereren landelijk en hebben meerdere disciplines in huis. De kruisbestuiving vinden wij inspirerend. Stedenbouwkundige opgaven doen wij met gevoel voor landschap, landschappelijke opgaven met oog voor stedenbouw. Onze voorstellen zijn goed doordacht en gefundeerd. Daarbij hebben we een geoefend oog voor planologische aspecten en zetten we ons energiek in voor maatschappelijk draagvlak.

Wij zoeken een planologisch medewerker:
- Met gevoel voor stedenbouw en planontwikkeling;
- Met een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau, richting planologie/ruimtelijke ordening of een stedenbouwkundige achtergrond met relevante ervaring;
- Met kennis van de Nieuwe Omgevingswet en de capaciteit om bij te dragen aan de implementatie ervan in ruimtelijke plannen;
- Met een vloeiende beheersing van het Nederlands;
- Enige ervaring met het voeren van planologische procedures en het opstellen van bestemmingsplannen is een pré.

Wij bieden een prettige werkomgeving, de kans om jezelf te ontwikkelen en nauw betrokken te zijn bij de realisatie van mooie projecten. Wij hanteren de CAO van architectenbureaus. Een parttime betrekking is voor ons het uitgangspunt.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een brief met CV en beknopt portfolio naar Tom Bullens via t.bullens@vp.nl. Voor vragen kun je met Tom contact opnemen via 06-13377421.

Vollmer & Partners // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl               vacature!

Vollmer & Partners: Tel. 033 2851685