Bureauexcursies

Zorgterreinen juli 2013: Een ronde langs verschillende Nederlandse zorgterreinen. Onze toolbox voor Healing Environment indachtig hebben we goed gekeken hoe de terreinen functioneren en welke ontwerpmiddelen zijn ingezet. Maar vooral hebben we geluisterd naar de mensen die ons hebben rondgeleid. De praktijkervaringen die zij met ons hebben willen delen zijn bijzonder waardevol.

 

Natuurbegraafplaatsen Engeland & Wales 2012: Zeer fraaie voorbeelden bezocht van natuurbegraafplaatsen. Een brede waaier aan landschappen en opdrachtgevers/beheerders. Ook het bezoek aan de beroemde tuin Hidcote was zeer inspirerend.

 

Maximapark 2011: Fenomenale wolkenluchten gaven cachet aan de lunchexcursie naar het Maximapark (bureau West 8) in het hart van Leidsche Rijn. De verschillende onderdelen van het park worden in fasen aangelegd en een groot deel ervan is inmiddels klaar. Onze landschapsarchitect Martijn Tillema vertelde over het ontstaan, groei en bloei en gebruik van het park. Daarin is hij als inwoner van Utrecht praktijkdeskundige.

 

 

 

Bureauexcursies
Bureauexcursies
Bureauexcursies
Bureauexcursies
Bureauexcursies

Vollmer & Partners // Arnhemseweg 6, 3817 CH Amersfoort // Tel. 033 2851685 // info@vp.nl              

Vollmer & Partners: Tel. 033 2851685